Bo18hotelbudapest logó

FOGLALJA LE KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK EGYIKÉT!

layer slider
layer slider
layer slider
layer slider

Jogi nyilatkozat

A Bo18 Hotel***Superior, valamint az oldal üzemeltetője a Budapestinside Kft. kijelenti, hogy minden személyes adatot tiszteletben tart és titkosan kezel. A tudomásunkra hozott személyes információk harmadik fél részére, semmilyen körülmények között nem kerülnek kiadásra, azokat csak és kizárólag saját céljainkra használjuk fel, megrendelőink minél tökéletesebb kiszolgálása érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy az oldalon való adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

Amennyiben bármivel kapcsolatban további kérdése merülne fel, akkor kérjük, hogy keresse meg minket-mail-ben (info>@bo18hotel.hu)  vagy a (06-1)-468-35-26-os telefonszámon.

www.budapestinside.hu

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.bo18hotelbudapest.com  weboldal valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A bo18hotelbudapest.com weboldalon ("lap") található tartalom a Budapestinside Kft. szellemi tulajdona.
 A Budapestinside Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 A Budapestinside Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 A bo18hotelbudapest.com oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Budapestinside Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
 A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Budapestinside Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 A bo18hotelbudapest.com oldalról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A bo18hotel.com  domainnév, valamint a "bo18hotel" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Budapestinside Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 A Budapestinside Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Törvények, rendeletek:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló, 151/2003. (IX. 22.) Kormány rendelet

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet

FOGLALÁS INDÍTÁSA