Bo18hotelbudapest logó

FOGLALJA LE KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK EGYIKÉT!

layer slider
layer slider
layer slider
layer slider

Kedves Vendégeink!

A BoHotels munkatársai nyugodt és biztonságos környezetben várják visszatérő és új vendégeiket. Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót, amelyet az Önök és kollégáink biztonságát szem előtt tartva alakítottunk ki az Egészségügyi Világszervezet ajánlásainak figyelembe vételével.

 

  • A szálloda területén kollégáink naponta többszöri takarítást és fertőtlenítést végeznek, kiemelt figyelmet fordítva a közösségi terekre, mint például a lobby, az étterem, valamint a vendégmosdók, továbbá a gyakran érintett felületekre, mint például a liftgombok, ajtókilincsek, fogantyúk, kapcsolók, korlátok, telefonok.
  • Kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosási, valamint a higiéniai előírások betartására.
  • Vendégeink részére kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk szállodánk számos pontján, többek között a bejáratnál, a recepciós pultnál, valamint az étteremben.
  • Kontaktmentes check-in és check-out lehetőséget, valamint okostelefon általi ajtónyitást biztosítunk vendégeink számára a TMRW Hotels applikáción keresztül.
  • A szobákban érkezés előtt fertőtlenítést végzünk a gyakran érintett felületeken, mint például a kilincs, telefon, villanykapcsoló, fogantyúk, távirányító, fürdőszobai felületek.
  • Átmenetileg megszüntetjük a szobákban található minibárt, valamint a papír alapú vendégtájékoztatót, a papír és toll, továbbá a díszpárnák és ágytakarók kihelyezését.
  • Kollégáink csak az Önök kérésére lépnek be szobájukba és végzik el a szobák napi takarítását. Egyéb esetben minden 3. eltöltött éjszaka után takarítjuk a szobákat. Kérjük, a napi takarítás iránti igényét jelezze a recepción a délelőtt folyamán.

 

Minden visszatérő és új vendégünknek köszönjük a bizalmat, és reméljük, itt-tartózkodásuk során élményekkel teli pillanatokkal gazdagodnak. Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, forduljanak hozzánk bizalommal a 06 1 796 3270-es telefonszámon vagy a reservation@bo33hotel.hu email címen.

 

Üdvözlettel:

A BoHotels vezetősége

FOGLALÁS INDÍTÁSA