Bo18hotelbudapest logó

FOGLALJA LE KÜLÖNLEGES AJÁNLATAINK EGYIKÉT!

layer slider
layer slider
layer slider
layer slider

A Bo18 Hotel***Superior

Több mint 3 csillag

2011 májusában nyitotta meg kapuit Budapest három csillagos superior kategóriájú szállodája, a Bo18 Hotel***Superior.

Budapest VIII. kerületében a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány közvetlen közelében található, tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető. A szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra a nyüzsgő budapesti belváros közvetlen szomszédságában.

A Vajdahunyad utca 18. szám alatt található Bo18 Hotel***Superior-tól pár perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség várja kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket. Szállodánk 50 szobával, három csillagos kategórián felüli szolgáltatásokkal, pezsgős büféreggelivel várja a Budapestet felfedezni vágyókat és a hivatalos útra érkezőket egyaránt.

A barátságos, elegáns szobák, a belső kert és a lobby bár hangulata, a wellness és fitness sarok, a szolgáltatások kimagasló színvonala mind a felejthetetlen budapesti kikapcsolódás garanciái.

Szemináriumok, tréningek, üzleti találkozók lebonyolítására tökéletes helyszínt biztosít a légkondicionált, projektorral és kivetítővel felszerelhető étterem, mely kávészünetek, ebédek, vacsorák lebonyolítására egyaránt kitűnően alkalmas. Változatos menüsorokkal, színes választékkal várja a kedves vendégeket (előzetes egyeztetés szükséges).

FOGLALÁS INDÍTÁSA